Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@06:24:44 GMT

نشریات جهاد دانشگاهی و راه‌های دسترسی به آن‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۳۵۶۲۱

نشریات جهاد دانشگاهی و راه‌های دسترسی به آن‌ها

ایران اکونومیست-نشریات جهاددانشگاهی به‌ویژه در روزهای همه‌گیری کروناویروس، تلاش کردند با انتشار به‌موقع و به‌شیوه‌ دسترسی کامل به متن (Open Access)، ضربان نشر الکترونیکی و گزارش و نتایج دستاوردهای حاصل از تحقیقات پژوهشگران و سایر محتواهای تولیدی را منظم نگه دارند.

در ادامه معرفی تعدادی از نشریات جهاد دانشگاهی و راه‌های دسترسی به آن‌ها، در این مطلب بخش دیگری از نشریات علمی این نهاد معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوفصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی مطالعات اجتماعی گردشگری شمارهی زمستان ۹۸ خود را در نشانی www.journalitor.ir بارگذاری کرده است.

فصل‌نامه علمی ـ پژوهشی مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر که از سوی پژوهشکده‌ برق جهاددانشگاهی منتشر می‌شود، تازه‌ترین شماره‌ خود را که مربوط به فصل بهار ۹۹ است، در نشانی ijece.saminatech.ir در معرض دید و مطالعه‌ علاقه‌مندان قرار داده است.

تازه‌ترین شماره‌ فصل‌نامه‌ علمی ـ ترویجی توسعه‌ تکنولوژی صنعتی به‌صورت الکترونیکی در نشانی jtd.iranjournals.ir در دسترس است.

نتایج پژوهش‌های اخیر در یکی از شاخه‌های مهم علوم پایه را در فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی زمین‌شناسی ایران به نشانی geology.saminatech.ir مطالعه کنید.

فصل‌نامه‌ پژوهش‌های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش از دیگر نشریات علمی جهاددانشگاهی است که مقالات خود را در www.sportrc.ir بارگذاری می‌کند.

هم‌چنین فصل‌نامهی علمی ـ ترویجی رشد فناوری و مطالب به‌روز و تازه‌ آن در نشانی roshdefanavari.ir، محصول تلاش محققان پژوهشکده‌ ICT جهاددانشگاهی است.

نشانی political.ihss.ac.ir سریع‌ترین راه برای دست‌یابی به مقالات دوفصل‌نامهی علمی ـ پژوهشی پژوهش سیاست نظری است که پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی آن را منتشر می‌کند.

فصل‌نامه‌ دیگری که پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، انتشار آن را آغاز کرده، نشریه ارزیابی تأثیرات اجتماعی است که در نشانی sia.ihss.ac.ir منتشر شده است.

دوماه‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی پایش وابسته ‌به پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی است. این نشریه که در برگیرنده‌ مقالات مرتبط با شاخه‌های مختلف علوم بهداشتی است، در نشانی www.payeshjournal.ir در دسترس پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار دارد.

فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی بیماری‌های پستان از جمله دیگر نشریات جهاددانشگاهی در حوزه‌ علوم پزشکی است. مقالات هر شماره‌ جدید از این نشریه به دو زبان فارسی و انگلیسی در نشانی www.ijbd.ir منتشر می‌شود.

دوفصل‌نامه‌ حقوق و اخلاق زیست پزشکی با رویکردی میان رشته‌ای از ابتدای سال ۹۸ پا به عرصه‌ نشر الکترونیکی گذاشت و مقالات آن در نشانی www.ijbmle.ir در دسترس علاقمندان است.

فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی لیزر در پزشکی که سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران آن را منتشر می‌کند، مقالات هر شماره‌ خود را از طریق نشانی www.icml.ir منتشر می‌کند.

لیست نشریات فارسی زبان جهاددانشگاهی در حوزهی پزشکی ادامه پیدا می‌کند و نوبت به فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی گیاهان دارویی می‌رسد که نشانی دسترسی متن مقالات آن www.jmp.ir است.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، نشریات بین‌المللی جهاددانشگاهی به شرح زیر است:

(Journal of Information systems and Telecommunications(JIST

به نشانی www.jist.ir

دوفصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی

(Iranian Journal of Mathematics Sciences & Informatics(IJMSI
به نشانی www.ijmsi.ir

فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی

Cell Journal
به نشانی www.celljournal.org

فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی

(International Journal of Fertility and Sterility(IJFS
به نشانی www.ijfs.ir

فصل‌نامه‌ علمی ـ پژوهشی

(Avicenna Journal of Medical Biotechnology(AJMB
به نشانی www.ajmb.org

فصل‌نامه‌ علمی پژوهشی
Journal of Reproduction & Infertility (JRI)
به نشانی www.jri.ir

فصل‌نامه‌ علمی پژوهشی
(Multidisciplinary Cancer Investigation(MCI
به نشانی www.mcijournal.com

هر چند پنج عنوان نشریه علمی دیگر جهاددانشگاهی از نشریات پیشتاز و به‌روز این نهاد عقب مانده‌اند، اما با تلاش مضاعف سعی دارند فاصله‌ها را کم کرده و در عرصه‌ نشر الکترونیکی به جایگاه واقعی خود دست یابند؛ عناوین این نشریات و نشانی آن‌ها در فضای دیجیتال به این قرار است:

:(Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering (IJCCE
www.ijcce.ac.ir
پژوهش زبان و ادبیات فارسی: literature.ihss.ac.ir
مطالعات شهر ایرانی ـ اسلامی: icas.acecr.ac.ir
پژوهش‌های میان‌رشته‌ای قرآن کریم: jiqs.ir

جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی ایران www.ispa.ir

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: علمی ـ پژوهشی نشانی www دوفصل نامه نشانی www فصل نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • دهقانی: نظام مالکیت فکری کلید توسعه عادلانه فناوری است
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد